Чоловіка, який погрожував гранатою в лікарні швидкої допомоги у Чернівцях, можуть випустити під заставу

Слідчі поліції Буковини повідомили чоловіку про підозру у незаконному поводженні з боєприпасами 
 
За клопотанням правоохоронців суд обрав уродженцю Запоріжжя запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Нагадаємо, 25 травня, близько 18:30, 35-річний уродженець Запоріжжя зайшов до приміщення місцевої лікарні та погрожував предметом, схожим на гранату. Для з’ясування обставин на місце події одразу виїхало керівництво ГУНП в Чернівецькій області, працівники карного розшуку, слідчо-оперативна група ЧРУП, спецпризначенці, вибухотехніки, кінологи. Була проведена спеціальна поліцейська операція.
 
 
Поліцейські затримали чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
 
Гранату правоохоронці вилучили та направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. 
 
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України).
 
Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі понад 200 тисяч гривень. 
 
Досудове розслідування триває.
 
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata