Чернівецька філія \”ПриватБанку\” запрошує учасників АТО на роботу

Чернівецька філія Південно-західного регіонального управління ПриватБанку відкриває вакансію на посаду водія-інкасатора та запрошує чоловіків з військовим квитком, які хотіли б працювати в найбільшому банку України.

Чернівецька філія "ПриватБанку" запрошує учасників АТО на роботу

“Всі наші герої, які брали та беруть участь в АТО на Сході країни заслуговують на величезну повагу, а подекуди й на допомогу, – каже керуючий Чернівецькою філією ПриватБанку Євген Маховіков. – Нерідко, повертаючись додому, вчорашні воїни стикаються з складністю в пошуках роботи. Ми, як соціально-відповідальна компанія, запрошуємо всіх учасників АТО до нас на роботу. Також ми сподіваємося, що інші організації усіх форм власності не залишаться осторонь питання працевлаштування наших мужніх захисників”.

При конкурсному відборі перевага буде надаватись бійцям, демобілізованим із зони АТО. Основними вимогами до кандидатів є наявність водійських прав та водійського стажу, відмінна фізична форма, вік до 35 років, чесність та порядність.

ПриватБанк, зі свого боку, гарантує офіційне працевлаштування, гідну оплату праці, щорічну відпустку та оплачувані лікарняні.

З питань працевлаштування можна звертатись за телефоном +380502107153 або на email dmitrij.kirjaziev69@gmail.com.

peredplata