Судитимуть буковинця, який зарізав товариша по чарці

Перед судом постане буковинець за нанесення ножового поранення односельчанину
 

Нагадаємо, 28 червня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 50-річного жителя села Чагор із проникаючим ножовим пораненням. Поліцейські оперативно встановили та затримали чоловіка, причетного до вчинення злочину. Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт для розгляду до суду.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що під час спільного розпивання алкогольних напоїв між двома односельчанами виник словесний конфлікт, внаслідок якого 47-річний місцевий житель завдав 50-річному товаришу удар ножем в живіт.

Поліцейські оперативно розшукали та затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські завершили досудове розслідування за цим фактом та передали обвинувальний акт відносно порушника для розгляду до суду.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata