У Чернівцях вінничанин поцупив на підприємстві запчастини та інструменти

Слідчі поліції Буковини скерували до суду обвинувальний акт відносно крадія.
 
Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 

Уродженець Вінницької області таємно викрав майно із приватного підприємства в обласному центрі. Загальна сума завданих збитків становить майже 26 тисяч гривень. Наразі слідчі Чернівецького райуправління поліції зібрали обґрунтовану кількість доказів протиправної діяльності чоловіка та завершили досудове розслідування. 

У листопаді цього року до поліції надійшло повідомлення про крадіжку інструментів та запчастин із приватного підприємства у Чернівцях.

Під час оперативно-розшукових заходів співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 42-річний житель Вінницької області. 

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка. Порушнику інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 15 та частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України, тобто закінченому замаху на таємне викрадення чужого майна, вчиненому в умовах воєнного стану.

Поліцейські Буковини нагадують: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

 

peredplata