У Чернівцях чоловік допоміг пенсіонеру зняти гроші з картки та забрав їх собі

43-річний житель обласного центру, раніше засуджений за скоєння майнових злочинів, повторно вчинив кримінальні правопорушення. Його протиправну діяльність викрили співробітники Чернівецького районного управління поліції. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 63-річний чоловік попросив фігуранта зняти з його картки гроші та передати йому, оскільки не міг це зробити самостійно. Чернівчанин виконав прохання, але не повернув власнику 2000 гривень. 

Крім цього, під приводом купівлі велосипеда вирішив протестувати його. Фігурант не повернув товар заявниці, а викраденим майном, вартістю понад 8500 гривень, розпорядився на власний розсуд.

Пізніше чернівчанин викрав ще один велосипед, який був припаркований біля магазину на ринку. Його вартість понад 2000 гривень.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених:

–    ч.2 ст. 190 (Шахрайство);

–    ч.4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata