Вкрав з будинку пенсіонера мобільний та гроші: на Буковині затримали 16-річного злодія

Поліцейські оперативно встановили та затримали буковинця, ймовірно причетного до крадіжки майна
 
Житель Чернівецького району таємно проник та викрав з будинку заявника мобільний телефон і гроші. Правоохоронці оперативно розшукали та задокументували протиправні дії фігуранта. Наразі за цим фактом слідчі поліції проводять досудове розслідування.
Учора, 29 квітня, до відділення поліції №2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції звернувся 81-річний житель села Мамаївці. Чоловік розповів поліцейським, що невідома особа таємно проникла до його будинку та викрала мобільний телефон і кошти.
 
Співробітники поліції провели низку розшукових заходів і за їх результатами встановили особу порушника. Ним виявився 16-річний мешканець села Гаврилівці.
 
Правоохоронці вилучили речові докази та затримали крадія у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.
Відомості про подію слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
 
Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.
 
Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області
 
 
 
 
 

peredplata

Залишити відповідь