На Буковині арештували неповнолітнього водія, який скоїв смертельне ДТП

На Буковині неповнолітній водій вчинив смертельну ДТП у стані алкогольного сп’яніння – йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід
За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Чернівецької обласної прокуратури неповнолітньому жителю Чернівецького району повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).
Йому обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За версією слідства, 17-річний підліток, не маючи посвідчення на право керування транспортним засобом, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, порушив правила безпеки дорожнього руху, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з будинком у селі Чудей Чернівецького району.
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 54-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці, ще двоє пасажирів – 17 та 19 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Чернівецькій області.
Джерело: Чернівецька обласна прокуратура
 

peredplata