Спливло відео з підстреленим прокурором у Кривому Розі

У мережі з’явився відеозапис конфлікту між дівчиною і місцевим прокурором Олексієм Пипкою, під час якого його підстрелили з травматичного пістолета.

Відео опубліковано на каналі “demonkr”. На записі видно, як обоє виходять із готелю “Україночка” та починають сперечатися (щоб подивитися відео 18+, проскрольте новину до кінця).

Потім після недовгої сварки дівчина, яку звуть Ольга Ашимова, дістала пістолет і зарядила його. Після цього вона підійшла до Пипки і почала штовхати в груди рукою. У відповідь на це чоловік почав хапати дівчину.

Пара продовжила розмову під камерою. На записі майже неможливо розібрати їхню бесіду, але чутні обривки фраз прокурора: “Олю, не чіпай мене руками…. Ти бухала… май до себе повагу”.

 

Під час бесіди дівчина вдарила прокурора рукою по обличчю, після чого той став кидати в неї якісь речі з фразою: “Забери на…й свої речі і вй…уй звідси”.

Як зазначає depo.ua, Ашимову помістили під цілодобовий домашній арешт із носінням електронного браслета.

Раніше OBOZREVATEL писав про те, що в Кривому Розі дівчина підстрелила прокурора Криворізької місцевої прокуратури №3 Олексія Пипку, випустивши в нього всю обойму. Чоловіка госпіталізували у вкрай важкому стані.

peredplata