Виявляється, у червні на будинок в Годилові напали двоє підозрюваних – поліція лише тепер повідомила, що один з них утік.

 

/

Під час спроби розбійного нападу 10 червня в приватному будинку в Годилові Чернівецької області було двоє людей. Один з них втік під час спецоперації правоохоронців.

Про це йдеться у відповіді управління національної поліції області на інформаційний запит Суспільного Буковини.

Втім спочатку поліція повідомила про одного підозрюваного та його затримання.

Згодом проект Dетектив INFO оприлюднив оперативне відео з будинку, на якому, окрім правоохоронців, видно двох людей.

 

Нагадаємо, 10 червня в будинку, на який нібито мали скоїти розбійний напад, нацполіція області разом зі спецпризначенцями КОРДу влаштувала засідку. Як тоді повідомили в поліції, підозрюваний намагався втекти та стріляв у правоохоронців, двох поранив. Відтак поліцейські також стріляли у чоловіка. Згодом він помер в лікарні.

 

 

 

Державне бюро розслідувань розпочало кримінальне провадження за статтею умисне вбивство при перевищенні повноважень або меж необхідної оборони під час затримання. Про це йдеться у відповіді ДБР на інформаційний запит Суспільного. На запитання журналістів, чи могли правоохоронці поцілити один в одного під час перестрілки, ДБР не відповіло, посилаючись на захист даних під час досудового розслідування. 

peredplata