Поліція затримала чоловіка, який вчинив вбивство посеред вулиці у Чернівцях.

Правоохоронці затримали 54-річного зловмисника у відповідності до статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

При затриманні зловмисника у нього вилучено зброю, із застосуванням якої він вчинив зазначене кримінальне правопорушення.

Наразі вирішується питання повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, а також щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області за процесуального керівництва прокуратури Чернівецької області.

Проводяться необхідні першочергові слідчі (розшукові) дії, призначено низку судових експертиз. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 18 липня у Чернівцях посеред вулиці застрелили чоловіка.

У поліції повідомили, що у вчиненні вбивства на вулиці Небесної сотні у Чернівцях підозрюють 54-річного уродженця Азербайджану, який проживає на Буковині.

Пізніше, у мережі оприлюднили повний відеозапис бійки зі стріляниною у Чернівцях, в якій загинув чоловік.

 

 

 

peredplata