На водних об’єктах Буковини  вилучено близько пів кілометра незаконних знарядь лову

З початку вересня 2020 року державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції Карпатського округу посилено роботу в частині попередження та виявлення фактів порушення правил рибальства на водних об’єктах  Чернівецької області. 

Під час проведення заходів державного нагляду (контролю) на р.Дністер, р.Прут та р.Черемош виявлено та вилучено 7 знарядь незаконного лову (сітки) загальною протяжністю понад 450м. Водні живі ресурси, які було виявлено в сітках випущено в природнє середовище існування.

Крім того, за виявленні порушення, згідно КУпАП ст.85 до адміністративної відповідальності притягнуто 8 осіб на загальну суму 1,054тис.грн., які сплачено в повному обсязі. Один протокол про адміністративне правопорушення направлено для розгляду та прийняття відповідного рішення в судові органи.

Державна екологічна інспекція Карпатського округу і на далі триматиме на постійному контролі питання щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства на водних об’єктах Чернівецької області.

Державна екологічна інспекція Карпатського округу.

peredplata