Софію Ротару обікрали в Криму на мільйони: більше з’являтися там не буде. Вона спеціально продавала квартиру.

Артистка ще в 70-х роках придбала на Кримському півострові особняк, який зараз обнесли шахраї на шість мільйонів рублів. Для того щоб звести ці апартаменти, їй довелося продати трикімнатну квартиру в центрі міста, де проживала разом з чоловіком і сином Русланом.

В результаті апартаменти вийшли значних розмірів. Син артистки продумав обстановку житла в 400 квадратних метрів. До недавнього часу Софія Ротару і сама проживала в особняку, займаючись господарством, спілкуючись з сусідами і закликаючи гостей. Всі любили Софію, так як вона справляла лише позитивне враження.

Але в певний момент її будинок наздогнала біда, адже невідомі проникли в пентхаус співачки і винесли звідти цінні речі. “Кажуть, що на шість “лямів” у неї там всього повиносили. Оперативники ходили по селищу, запитували, хто що бачив. Каламутна історія сталася…”, – поділилися сусіди.

 
 

Тому Ротару і перестала з’являтися у власному будинку з того моменту, за порядком стежить численна прислуга, яка складається з покоївок, садівників і прибиральників. Іноді приїжджає водій Софії Ротару. За непідтвердженими даними, виконавиця збирається продати особняк і більше не планує там з’являтися.

peredplata