На Буковині в приватному будинку виявили труп чоловіка

Відділ комунікації поліції Чернівецької області — На Буковині за скоєння умисного вбивства поліцейські оперативно затримали жителя Сторожинеччини

Отримавши повідомлення про виявлення у приватному будинку мертвого чоловіка з ознаками насильницької смерті, співробітники поліції здійснили низку першочергових оперативно-розшукових заходів і швидко встановили особу зловмисника. Правоохоронці помістили затриманого до ізолятора тимчасового тримання. За такі протиправні дії йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

25 листопада, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від старости села Снячів про те, що у житловому будинку знайшли мертвим 59-річного власника. Зі слів заявниці, у чоловіка були тілесні ушкодження, що могли свідчити про насильницьку смерть.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП в Чернівецькій області та Сторожинецького відділу поліції. Для координації дій на Сторожинеччину також прибуло керівництво обласного управління Нацполіції. Правоохоронці оглянули помешкання і труп чоловіка. На його тілі експерт виявив ножові поранення черевної порожнини та шиї.

За фактом загибелі буковинця слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські вилучили з місця події речові докази, опитали можливих свідків і очевидців, оперативно встановили коло спілкування загиблого та попередньо з’ясували, що до вбивства може бути причетним 62-річний житель Сторожинеччини.

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для визначення причини смерті.

Наразі поліцейські проводять досудове розслідування та встановлюють всі обставини кримінального правопорушення.

peredplata