18-річний чернівчанин через ревнощі порізав свого товариша по чарці

Поліцейські розслідують обставини нанесення тілесних ушкоджень чернівчанину

27 лютого, до поліції надійшло повідомлення від буковинки про те, що вона стала свідком бійки між своїми друзями. У результаті конфлікту один із чоловіків отримав тілесні ушкодження та його госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Для з’ясування обставин інциденту на місце події виїхали слідчо-оперативні групи обласного управління ГУНП в Чернівецькій області та Чернівецького районного управління поліції, співробітники роти поліції особливого призначення та управління патрульної поліції в Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що під час розпивання алкогольних напоїв на ґрунті ревнощів між двома чоловіками виник словесний конфлікт. Внаслідок суперечки 18-річний чернівчанин взяв кухонного ножа та наніс удар в черевну порожнину своєму 31-річному товаришу.

Лікарі госпіталізували потерпілого у лікарню для надання медичної допомоги.

Наразі слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Правоохоронці затримали правопорушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції призначили низку експертиз, зокрема потерпілому судово-медичну – для встановлення ступеня тяжкості нанесених йому тілесних ушкоджень.

Досудове розслідування триває.

 

peredplata