Обкрадав автівки та здавав у ломбард: у Чернівцях затримали чоловіка, якого підозрюють у 8 крадіжках

Наприкінці березня до поліції надійшла низка звернень про крадіжки з автомобілів чернівчан. Невідомий проникав до транспортних засобів і викрадав залишене там майно: ручні та електроінструменти, гаджети, акустику та інші речі.Про це повідомляє пресслужба Національної Поліції у Чернівецькій області.

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області та Чернівецького районного управління поліції встановили особу правопорушника – 31-річного жителя Чернівців. Чоловік раніше вже був судимий за скоєння крадіжок.

Зловмисник зізнався поліцейським у незаконному заволодінні чужим майном і видав частину краденого, яку не встиг здати до ломбарду.

Слідчі поліції повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває, правоохоронці перевіряють порушника на причетність до інших аналогічних злочинів. За клопотанням слідчих поліції суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою – наразі підозрюваний перебуває в слідчому ізоляторі.

peredplata