Поліцейські миттєво розшукали та затримали зловмисника, який незаконно заволодів автомобілем буковинця.

 

Порушником виявився житель Вижницького району, якого співробітники поліції нещодавно вже затримували за наругу над могилами у селищі Путила. Будучи підозрюваним у вчиненні кримінального правопорушення, зловмисник скоїв новий злочин. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Сьогодні, 5 травня, до поліції звернувся 32-річний житель Вижницького району та повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «ВАЗ-2101», який був припаркований на одній із вулиць районного центру.

Відразу на місце події виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Вижницького районного відділу поліції.

Правоохоронці провели низку заходів, спрямованих на розшук автомобіля та встановлення особи правопорушника. Вже впродовж 15 хвилин оперативники розшукали транспортний засіб.

Зловмисником виявився 20-річний чоловік, якого 2 травня поліцейські затримали за наругу над могилами на кладовищі у селищі Путила. Сьогодні Вижницький районний суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Після закінчення судового засідання зловмисник вийшов із зали суду та незаконно заволодів автомобілем, який був припаркований на одній із вулиць міста Вижниця. Зі слів порушника, він узяв чужу автівку, щоб поїхати додому.

За фактом заволодіння автомобілем слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Поліцейські затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Співробітники поліції готують клопотання до суду про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі тривають всі необхідні слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/kradizhka/policzejski-mittjevo-rozshukali-ta-zatrimali-zlovmisnika-yakij-nezakonno-zavolodiv-avtomobilem-bukovinczya/

peredplata