Поліцейські розшукали безвісти зниклу неповнолітню чернівчанку

 

Нагадаємо: сьогодні, 5 травня, поліцейські отримали повідомлення про зникнення 17-річної дівчини. На пошуки неповнолітньої було орієнтовано інспекторів ювенальної превенції, оперативників карного розшуку обласного управління Нацполіції, наряди поліції міста Чернівці та громадськість. Завдяки небайдужим громадянам правоохоронці знайшли розшукувану та передали батькам.

Здійснюючи розшукові заходи, співробітники поліції опитали родичів, друзів і знайомих дівчини, а також перевірили місця, де вона могла перебувати. Неповнолітня не відповідала на дзвінки й періодично вимикала телефон.

Знайти дівчину допомогли її знайомі, які повідомили можливе місцезнаходження розшукуваної. Відпрацьовуючи отриману інформацію, ювенальні поліцейські Чернівецького районного управління поліції знайшли неповнолітню.

Дівчина розповіла, що проводила час із друзями та не думала, що її будуть шукати. Правоохоронці роз’яснили їй можливі наслідки такої поведінки, нагадали основні правила безпеки та передали неповнолітню батькам.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/novini/policzejski-rozshukali-bezvisti-zniklu-nepovnolitnyu-chernivchanku/

peredplata