У Росії учень гімназії застрілив 11 школярів

В школі №175 Казані двоє хлопців влаштували смертельну стрілянину, внаслідок якої загинули діти. 

Вчителька російської мови одного з 8 класів розповіла “Тат-інформ”, що вибух почули на початку другого уроку. “Всі вчителі замкнули дітей в кабінетах. До кінця другого уроку дітей і вчителів почали виводити з кабінетів росгвардійці”,- розповіла вона. 

Пресслужба президента Татарстану повідомила, що під час стрілянини загинуло семеро дітей і вчителька, постраждали 20 осіб. 

Як повідомлялося, 11 травня у столиці республіки Татарстан – у Казані двоє підлітків влаштували стрілянину в школі № 175. 

 За попередніми даними, туди зранку увірвався озброєний 17-річний підліток та відкрив безладний вогонь. Крім того, пролунав вибух. Учні та вчителі тим часом кинулися навтьоки, деякі стрибали з вікон. Спецпризначенці, які приїхали на виклик, затримали стрілка. Однак, за даними російських ЗМІ, у нього є спільник, який досі переховується в школі і, можливо, утримує заручників.  

Унаслідок стрілянини, яку відкрив 17-річний школяр у гімназії №175 у Казані (Росія, Республіка Татарстан), загинуло дев’ятеро людей. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє ТАСС.
За даними агентства, того, хто стріляв, затримали.

Співрозмовники “Інтерфаксу” повідомляють, що загиблі – восьмеро учнів і один учитель, а затриманому – 17 років.

Агентство також має у своєму розпорядженні непідтверджені поки дані, що нападників було двоє.

Telegram-канал Mash пише, що вранці в гімназію “увірвалося кілька людей у масках з автоматами”, стріляли на першому і третьому поверхах. Після стрілянини стався вибух.

“Один злочинець побіг у бік вулиці Туганлик, там його спіймала поліція”, – указано в повідомленні.

Джерело “Известий” стверджує, що в будівлі перебуває ще один зловмисник, у нього заручники.

З гімназії евакуйовують людей.
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/worldnews/u-rosiji-vidkrili-striljaninu-v-shkoli-zmi-povidomljajut-pro-dvoh-tih-hto-striljav-i-dev-jati-zagiblih-1552534.html

peredplata