На Буковині чоловік обікрав односельчанку коли її не було вдома

Вчора, 26 вересня, до поліції надійшла заява від 71-річної жительки села Романківці про те, що з її будинку невідома особа викрала кошти. Протягом години правоохоронці встановили особу порушника та затримали його. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Заявниця детально описала прикмети чоловіка, якого підозрювала у вчиненні крадіжки. Відповідно до отриманої інформації, поліцейські оперативно встановили особу правопорушника. Ним виявився 37-річний місцевий житель, раніше судимий за вчинення майнових злочинів.

Чоловік зізнався у скоєному та розповів, що того дня скористався відсутністю вдома власниці будинку, проник до її оселі та викрав майже 8 тисяч гривень і 300 доларів США. Після скоєного чоловік втік з місця події.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Поліцейські затримали правопорушника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Згідно із санкцією статті, за вчинене кримінальне правопорушення зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata