Буковинця зупинили за порушення правил ДР і виявили контрафктних цигарок на пів мільйона гривень

У селищі Берегомет поліцейські зупинили водія, який у своєму транспортному засобі перевозив тютюнові вироби без акцизу. Правоохоронці вилучили у чоловіка 11 тисяч пачок цигарок. Слідчі поліції відкрили за цим фактом кримінальне провадження.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Вчора, 4 жовтня, у результаті відпрацювання території обслуговування співробітники сектору реагування патрульної поліції Вижницького районного відділу поліції зупинили водія автомобіля «Volkswagen» за порушення Правил дорожнього руху. У транспортному засобі задні номери не освітлювалися.

Під час складання на водія протоколу за статтею 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) Кодексу України про адміністративні правопорушення, у багажному відсіку транспортного засобу поліцейські виявили ящики із тютюновими виробами без марок акцизного збору.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частини 1 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вилучили транспортний засіб та сигарети. Наразі триває досудове розслідування.

 

peredplata