Справа педофілів: Вступав у статеві зносини з похресницею

 
 

Завершено досудове розслідування у резонансній справі щодо вчинення двома жителями Чернівців злочинів проти статевої свободи та недоторканості неповнолітніх дівчат, яке тривало впродовж семи місяців.

Про це повідомив виконувач обов’язків прокурора Чернівецької обласної прокуратури В’ячеслав Чорней.

Двох жителів Чернівців затримали у квітні.

“Один із чоловіків 74-років понад 15 років вступав у статеві зносини з дітьми. Виготовляв порнографічну продукцію, у тому числі за їх участі. Створив у своєму помешканні місце розпусти і пропонував своїм знайомим їхні сексуальні послуги”, – розповів В’ячеслав Чорней.

Як зазначив згодом прокурор, чоловік раніше працював у Чернівецькій ОДА. Усю інфомацію обвинувачений зберігав у комп’ютері.

“Працівниками поліція вилучено понад 54 Гб фото- та відеоматеріалів. Підозрюваний усі свої контакти знімав на фото та відео і зберігав у комп’ютері. Встановлено трьох осіб, проти яких вчинялися протиправні дії сексуального характеру. Дівчата про це знали, були неодноразово вдома у чоловіка разом зі своїми матерями і надавали сексуальні послуги обвинуваченому. Одна з цих неповнолітніх дівчаток була його похресницею. Лише дві дівчини наважилися звернутися із заявою до поліції. Одна дівчина на даний час має 15 років, інша – 21 рік”, – зазначив прокурор.

Інший 66-річний чоловік був начальником відділення Чернівецького коледжу мистецтв.

“Він неодноразово користувався пропозицією товариша. За грошову винагороду вступав з дівчинкою у статеві відносини”, – сказав В’ячеслав Чорней.

Під час слідства призначили психіатричні експертизи, особи визнані осудними.

peredplata