На Буковині затримали чоловіка, який за один день пограбував двох жінок

Поліцейські затримали буковинця за скоєння двох грабежів

 Чоловік відкрито заволодів мобільним телефоном та грошовими коштами жительок сіл Коритне та Іспас. Наразі грабіжник арештований та перебуває у Чернівецькому слідчому ізоляторі.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

5 листопада, близько 11 години, на спецлінію «102» звернулася 61- річна жителька села Іспас та повідомила, що на одній із вулиць невідомий чоловік заволодів її сумкою, в якій знаходилися 1750 гривень.

Ще одне звернення до поліції цього ж дня, надійшло від 47-річної місцевої жительки села Коритне. Жінка повідомила, що в її будинку невідомий, застосувавши фізичну силу, відкрито заволодів мобільним телефоном, двома картками поповнення мобільного рахунку та грошима в сумі 970 гривень.

Поліцейські Вижницького районного відділу поліції, провівши першочергові заходи, встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний житель села Коритне. У порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали чоловіка та вилучили у нього речові докази протиправних дій.

Слідчі поліції вже повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частиною 2 та частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

За клопотанням правоохоронців суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі поліцейські перевіряють причетність чоловіка до вчинення аналогічних злочинів на території області.

 

peredplata