Упродовж тижня буковинські поліцейські здійснили більше 4 тисяч перевірок дотримання правил карантину

Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Щоб не допустити стрімкого поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, на території Чернівецької області посилено працюють спільні мобільні групи, до який входять поліцейські, співробітники Держпродспоживслужби, Укратрансбезпеки, рятувальники та медики.

 

Вказані рейдові групи в межах своїх повноважень перевіряють діяльність перевізників, торгово-розважальних центрів, кінотеатрів, закладів громадського харчування, спортивних і фітнес-залів, хостелів, закладів торгівлі та побутового обслуговування населення.

 

Також поліцейські посилили контроль за наявністю документів про COVID-безпечність у відвідувачів нічних клубів та інших розважальних закладів.

 

У період з 1 до 7 листопада правоохоронці здійснили понад 4 тисячі перевірок, під час яких виявили більше 100 порушень адміністративного законодавства. За всіма фактами недотримання протиепідемічних заходів співробітники поліції склали відповідні матеріали за статтею 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Загалом від початку введення карантину поліцейські задокументували на території Чернівецької області більше 18 тисяч випадків порушення карантинних обмежень і заборон.

 

 

peredplata