Бив кулаками по голові та шиї: буковинець вбив свого 70-річного вітчима

Співробітники поліції затримали підозрюваного у вбивстві чернівчанина

 
Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Наразі зловмисник перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

20 грудня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в Чернівцях помер 70-річний місцевий житель.

Виїздом на місце події слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції встановила, що чоловік помер у квартирі свого пасинка. Для з’ясування причин смерті, тіло чернівчанина правоохоронці направили на судово-медичну експертизу.

За висновками експертів смерть чоловіка настала внаслідок перелому щитоподібного хряща.

Співробітники поліції провели низку слідчо-оперативних дій, у результаті яких встановили обставини події та затримали особу причетну до вбивства. Ним виявився 34-річний пасинок померлого.

Правоохоронці з’ясували, що під час спільного розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. Під час виниклого конфлікту пасинок наніс своєму вітчиму декілька ударів кулаками по голові та шиї. В наслідок отриманих травм чоловік помер.

Поліцейські затримали правопорушника та  повідомили йому про підозру в скоєнні  кримінального правопорушення  за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд задовільнив клопотання слідчих поліції та обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

peredplata