МИТНИКА НЕДУГУ, ЯКИЙ СПРИЧИНИВ СМЕРТЕЛЬНУ ДТП НА БУКОВИНІ, ВІДПРАВИЛИ ДО СІЗО.

 
Понад чотири місяці знадобилося правоохоронцям, щоб “помітити” Вадима Недугу, який ховався після п’яної ДТП у Чернівецькій області, – внаслідок цієї аварії загинула 21-річна Діана Чинчик. Після виходу матеріалу OBOZREVATEL Вадима Недугу несподівано затримали та оголосили про підозру. Причому це змогли зробити навіть за відсутності результатів експертиз, на необхідність яких раніше кивали в ДБР.

Про затримання митника та про вручення йому підозри за ч.3 ст.286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або керування транспортним засобом у стані сп’яніння, якщо воно спричинило смерть людини) підтвердили у Чернівецькій обласній прокуратурі.

Шевченківський районний суд Чернівців ухвалив рішення про запобіжний захід підозрюваному. Вадим Недуга до 27 лютого перебуватиме у слідчому ізоляторі – без права внесення застави. Якщо суд визнає його винним, Недузі загрожує від 5 до 10 років ув’язнення.

 
Нагадаємо, аварія трапилась 16 серпня 2021 року в селі Припруття. За версією слідства, нетверезий водій авто Opel порушив правила дорожнього руху та зіткнувся з автомобілем Audi. Водій покинув своє авто та втік з місця аварії. 21-річна пасажирка Audi загинула на місці, а водій травмувався.

Поліція Чернівецької області зверталася до місцевих жителів із проханням допомогти у розшуку та публікувала фото Вадима Недуги.

Де саме після аварії перебував Вадим Недуга – достеменно невідомо. Якийсь час його не бачили в рідному місті, а 27 грудня “засікли” в одному з розважальних закладів Новоселиці. Коли небайдужі місцеві жителі зателефонували на 102, правоохоронці затримали митника, але згодом… відпустили. Виявилося, що його так і не оголошували у розшук.
 
 
Джерело: Олег Шевченко для OBOZREVATEL

peredplata