На Буковині брат порізав брата

Зловмисник наніс потерпілому ножові поранення у спину та живіт. Співробітники поліції затримали правопорушника та повідомили йому про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень. Суд задовільнив клопотання слідчих та обрав чоловіку запобіжний захід тримання під вартою. За скоєне затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Інцидент стався вранці 21 січня у селі Заволока.  Попередньо слідчо-оперативна група з’ясувала, що перебуваючи за місцем проживання між двома братами виникла словесна суперечка. В ході конфлікту 40-річний чоловік завдав 46-річному братові декілька ударів ножем у живіт та спину. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання допомоги.

За результатами першочергових слідчо-розшукових заходів поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Співробітники відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд задовільнив клопотання слідчих та обрав зловмиснику запобіжний захід – тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata