У Чернівцях заарештували грабіжника, який пограбував чоловіка посеред вулиці

Зловмисник вихопив з рук чернівчанина гроші біля пункту обміну валюти. Потерпілий намагався зупинити правопорушника, але він утік з місця злочину. Поліцейські встановили та розшукали особу, причетну до кримінального правопорушення. За відкрите викрадення чужого майна йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

16 січня до поліції звернувся 48-річний житель Чернівців і розповів, що на одній з вулиць міста, під час обміну валюти, невідомий чоловік, підійшовши зі спини та вихопив з рук у заявника 2200 гривень.

Співробітники Чернівецького відділу поліції одразу виїхали на місце події та опитали потерпілого. Як з’ясували правоохоронці, чернівчанин добре розгледів нападника та вказав поліцейським його прикмети.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області спільно з працівниками кримінальної поліції Чернівецького РУП розшукали чоловіка, на якого вказував потерпілий та довели причетність 39-річного жителя селища Глибока до кримінального правопорушення. Зловмисник на час скоєння порушення мав не погашену судимість за аналогічний злочин.

Слідчі поліції, за процесуальним керівництвом окружної прокуратури Чернівців, повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Також поліцейські звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчий суддя підтримав клопотання органів досудового розслідування і помістив грабіжника до Чернівецького слідчого ізолятора. Наразі досудове розслідування триває.

 

peredplata