Буковинці, яка до смерті забила брата загрожує 10 років в’язниці

Поліцейські зібрали достатньо беззаперечних доказів причетності 42-річної жительки Дністровського району до побиття родича, внаслідок якого він помер. Учора, 31 січня, співробітники відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції за процесуального керівництва Дністровської окружної прокуратури завершили досудове розслідування вказаного злочину. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду для розгляду.

В процесі досудового розслідування слідчі поліції з’ясували,  що в грудні минулого року в селі Каплівка під час застілля між 60-річним чоловіком та його 42-річною сестрою виникла суперечка, яка переросла в бійку. Жінка нанесла братові приблизно 20 ударів кулаками і ногами по тулубу та голові. Медики госпіталізували потерпілого до реанімаційного відділення лікарні. Після п’яти днів перебування в комі він помер.

Відповідно до висновків судово-медичної експертизи, чоловік помер внаслідок отриманих численних травм голови.

Злочинні дії підозрюваної кваліфіковано за частиною 2 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі жінка перебуває під вартою. За скоєне їй загрожує до 10 років позбавлення волі.

Джерело : Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata