Податківця, який скоїв смертельне ДТП на Буковині, взято під варту

Підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП у Припрутті відсторонено від посади та взято під варту.

Про це інформує Чернівецька обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури податківцю, підозрюваномуу порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України), обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Його відсторонено від посади.

За даними слідства, працівник податкової інспекції перебуваючи під дією алкогольних та наркотичних речовин, порушив правила дорожнього руху та допустив зіткнення з іншим автомобілем, 26-річний водій якого загинув на місці пригоди.

ДТП трапилась 11 лютого у селі Припруття Чернівецького району.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими п’ятого слідчого відділу (з дислокацією у м. Чернівці) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

peredplata