На Калинівському ринку тривають перемовини з підприємцями

Сьогодні, 15 квітня, відбулась робоча зустріч генерального директора КП МТК «Калинівський ринок» Руслана Сербінчука з підприємцями з приводу питань реорганцізації 5-го торгового сектору «Калинівського ринку».

Під час зустрічі обговорювались питання реорганізації торгового сектору та тимчасового перенесення контейнерів підприємців на час проведення робіт на інші торгові сектори з можливістю не припиняти торгівельну діяльність. Гендиректор комунального підприємства вислухав усі пропозиції та побажання підприємців. Було прийнято рішення, що наступна зустріч з ініціативною групою відбудеться уже завтра, 16 квітня, о 15:00. На ній будуть обговорюватись подальші спільні дії з реорганізації 5-го торогового сектору, повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

Як ми вже повідомляли, підприємці з 5 сектору минулого тижня вийшли під стіни Чернівецької міської ради, протестуючи проти незрозумілої ситуації з реконструкцією сектору і непевності у збереженні своїх робочих місць.

peredplata