Олег Унгурян йде з Кіцманя

Олег Унгурян йде  з КіцманяЗ поінформованих джерел, яким довіряє газета «Час», вдалося дізнатися, що після відспівування Папієву «Многая літа» хором хрунів-голів сільрад Кіцманського району його натхненник, орга-нізатор і диригент голова Кіцманської РДА Олег Унгурян написав заяву на звільнення. Чому?

За однією із версій, хор мусів заспівати «Осанну» Януковичу, а не Папієву. У крайньому разі, українському народові. Є й інші версії. Зокрема, Олег Унгурян, якого зараховують до первинних регіоналів, мітив на посаду заступника голови ОДА. Та не втрапив туди. Заступником став Петро Рева. Для чого Унгуряну посада заступника? Він віддавна плекає мрію стати головою ОДА. Тож ця посада могла стати останнім щаблем перед бажаною мрією.

Як би там не було, але факт написання заяви на звільнення беззаперечний. Тому запитали про це у пана Олега.
— Я не коментуватиму цього, — відповів голова РДА. – Ви про все можете дізнатися з сайту президента України. Якщо там буде указ про звільнення, то буде звільнення. Якщо не буде, то не буде…

Указу ми ще не знайшли. Але за цей час дізналися, що Олег Унгурян перебуває на лікарняному. А на Покрову, 14 жовтня, з кабінету голови Кіцманської РДА забрали всі його особисті речі. Злодіїв не було.
Тож очевидно, що Олег Унгурян таки готується до відходу.
Петро КОБЕВКО

peredplata