«Беркут» проти «Беркута»

«Беркут» проти «Беркута»  Моя Україна таки найкраща країна світу. І люди у ній найкращі. Не зможе режим Януковича український народ пригнобити. Не зможе його здолати.
На Майдан у Києві вийшли справжні беркутівці. Ті, хто на зорі незалежності творив цю структуру для захисту закону, людей і України. Вони тепер стали з людьми по один бік барикад.

Це потім «Беркут» Янукович перетворив у псів свого режиму. Тому справжні беркутівці і їхні командири вийшли на Майдан.
Я горджуся тим, що поряд з командирами людського «Беркута» стояв мій знайомий генерал Василь Василов. Він зачитав звернення командирів «Беркута» до теперішніх беркутівців і їх командирів. Ветерани-беркутівці звернулися до нинішніх, аби ті не виконували злочинних наказів. І більше «ніколи не застосовували сили щодо мирних, неозброєних та невинних людей».

Під цим «Зверненням» підписалися командири «Беркута»: з Чернівецької області – Василь Василов, Івано-Франківської – Андрій Гайдай, Криму – Олександр Крюковський, Чернігівської області – Іван Маляренко, Рівненської – Леонід Потапчук, Житомирської – Олег Хапчук, Львівської – Ігор Чаус.
«Беркут» людський став на захист людей. Чи перейде на людський бік «Беркут» зеківський?
Петро КОБЕВКО

Р.S. Раніше генерал Василов, ризикуючи собою, захистив мене і колектив від кілера, якого знешкодив у редакції газети «Час».

peredplata