Заступник голови Чернівецької ОВА Руслан Домніцак пішов добровольцем на захист Батьківщини

Заступник голови Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Домніцак пішов добровольцем на захист Батьківщини.
Він мав бронь, він міг відсидітися, він мав високу посаду, він мав високу зарплату… він мав і має честь офіцера. Тому він не міг сидіти у теплих кабінетах, затишних кабінетах і чекати… чого чекати?.. орків? Руйнації держави?..
Його син зі зброєю в руках відстоює незалежність Української держави. Сам Руслан просить голову ОВА звільнити його з посади заступника.І також йде на фронт.

Прекрасний приклад для наслідування чиновникам не тільки з обласної військової адміністрації але і депутатам з Чернівецької обласної ради Бо саме депутати і чиновники обласної ради заховалися за бронь і ніби щури в дучці чекають, коли Україну для них відвоюють такі як Домніцак, як його син, як Юрій Чорней наш колега, як Чорний Марко, як Оля Кобевко та інші А такий собі маленький дрібненький депутат Олександр Шкуридін дозволив собі на рівні говорити зі справжніми українськими воїнами. ти хто такий, що ти дозволяєш собі на рівні говорити з полковником, який має честь
Цей Шкурідін появляється скрізь, де треба і не треба, то на молитовних сніданках, то за кордоном поблизу Бойка прислужує, як і всім іншим прислужував. Тільки на фронті його не видно. І цей дрібний чоловічок дозволив собі прокоментувати вчинок офіцера…
Хто ти такий?..зроби чин подібно Домніцаку і тоді можеш говорити на рівні. А так ти не маєш права. І ви, всі реєстрові ухилянти, хто заховався за бронь, за спідниці дружин і за дітей. Ви не маєте права сьогодні говорити таким офіцерам, як Домніцак Руслан.

Руслане, я знімаю капелюха перед вчинком гідного українського офіцера!
Маєте честь, пане полковнику!

peredplata