Буковинського нардепа Мазурашу запрошують до обласного ТЦК та СП

Щодо відео, яке розмістив 31 липня поточного року в соціальній мережі Facebook народний депутат України IX скликання Георгій Мазурашу, повідомляємо про наступне.

 

В межах мобілізаційних заходів, які тривають в державі, в місті Чернівці створено обласний об’єднаний центр мобілізації. 

 

Сьогодні, відбувалися поточні заходи формування команд військовозобов’язаних для відправки до навчальних центрів з метою подальшого проходження базової загальновійськової підготовки, яка є обов’язковою для даної категорії мобілізованих громадян України. 

 

Зважаючи на те, що сам процес мобілізації перебуває під пильним наглядом, як органів державної влади, так і представників громадськості, ООЦМ діє за принципами гласності, відкритості та об’єктивності. В той же час, мусимо констатувати, що поведінка народного депутата України Георгія Мазурашу та його дії, як народного обранця, йдуть врозріз загальній політиці держави в умовах дії правового режиму воєнного стану, адже всі зусилля мають бути спрямовані на досягнення єдиної мети, збереження державності, територіальної цілісності та незалежності України.

 

Враховуючи те, що Г. Мазурашу є обранцем народу України та у своїй діяльності виступає від його імені, йому було запропоновано провести робочу зустріч з начальником Чернівецького ОТЦК та СП полковником Сергієм Потяковим для отримання виключних відповідей на всі проблемні питання, які його цікавили. Не зважаючи на вище запропоноване, народний депутат України не прибув до ОТЦК та СП. Відповідно, озвучені ним у відео, на його думку, проблемні питання не було прийнято та відповідним чином прокомуніковано. 

 

Виходячи з цього, пан Г. Мазурашу зробив оціночні, суб’єктивні припущення та висновки, які направду не відповідають дійсності.

 

Користуючись нагодою, та в межах наданих компетенцій і повноважень, керівництво Чернівецького ОТЦК та СП вчергове запрошує народного депутата України IX скликання Георгія Мазурашу на зустріч для вирішення піднятих ним проблемних питань. 

 

Поряд з цим, керівництво Чернівецького ОТЦК та СП завдячує всебічній підтримці всьому депутатському корпусу територіальних громад Чернівецької області та Верховна Рада України за постійну увагу в частині проведення мобілізаційних заходів.   

 

Тримаймо стрій! 

Слава Україні! 

джерело: служба зв’язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП

peredplata