Справа Хімікуса: За що Портнов мстить Пашинському

Колишній замглави Адміністрації президента Януковича Андрій Портнов використовує хулігана і фігуранта кримінальних справ Хімікуса лише з однією метою – щоб помститися Сергію Пашинському. За позицію Пашинського під час Революції гідності, за те, що був одним із лідерів Майдану, закликав людей до мобілізації і протистояння злочинній владі.

Революція змусила Януковича втекти, за ним утік і сам Портнов, поневірявся закордоном 5 років, його багатомільйонні рахунки були заблоковані, а сам він потрапив до санкційного списку ЄС. Тепер, повернувшись до України, Портнов зводить рахунки зі своїми ворогами. Перший із них – Сергій Пашинський. Мститися члену команди Януковича допомагає небезпечний громадянин Хімікус, котрий напав на Пашинського наприкінці 2016 року, а тепер видає з себе невинне ягня.

Журналісти з’ясували, ким насправді є посібник Портнова, вивчивши всі деталі його кримінального минулого. Як виявилось, з 2011 року Хімікус неодноразово був фігурантом багатьох кримінальних справ. Він намагався застрелити сусіда, розгромив квартиру іншої сусідки, вкрав автомобіль у матері-одиначки, постійно знущався і чинив домашнє насильство у власній сім’ї – вибивав зуби власній дружині Мар’яні, при цьому всім своїм жертвам погрожував вбивством. Це все, що слід знати про посібника Портнова. Тоді як поновлення слідства у справі з Пашинським – це ніщо інше, як політичне переслідування і зведення рахунків.

peredplata