В Чернівцях відкрився парк світлових фігур «Lights&Dreams»

5 квітня в Чернівецькому парку імені Тараса Шевченка стартував масштабний проект «Lights & Dreams». В Чернівцях захід проходить вперше, але вже встиг з успіхом пройти в Києві та за кордоном. «Lights & Dreams» – це тематичний парк ілюмінацій і масштабних світлових інсталяцій, кожна з яких сягає від трьох до семи метрів заввишки. 

За словами організаторів, всі фігури виготовлені вручну з 50 000 ліхтариків, натурального шовку та спеціальних led-ламп. Світлові інсталяції стали невід’ємною частиною легендарної історії про паралельний світ, де панують феї, ельфи, дракони та інші магічні істоти:

 «Тут представлено більше 30-ти тематичних локацій, серед яких «Ліс казкових фей та ельфів», «Тунель закоханих», «Магічні коти», «Золотий дракон» тощо, а також багато фотозон та інтерактивних зон дозвілля. Ми подбали про те, щоб кожен відвідувач отримав позитивні емоції, незабутні враження і при цьому зробив внесок у наше спільне майбутнє – у наближення перемоги»,- каже організатор заходу, керівник компанії Universal Park Денис Погорєлко.

Проект «Lights & Dreams» спрямований на допомогу українській армії, адже частина коштів з продажу квитків підуть на допомогу ЗСУ.

Захід проходить за підтримки Чернівецької міської ради та парку імені Тараса Шевченка і має на меті залучення інвестицій в регіон. Варто зазначити, що ліхтарики споживають лише 20 квт світла на годину та працюють в енергозберігальному режимі.

Придбати квитки можна на офіційному сайті Lights & Dreams або на касі парку Шевченко.

Подробиці – в Instagram та Facebook заходу. 

Вхід представникам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II категорії безкоштовний.

Адреса: парк імені Шевченка (вулиця Садова, 1А)
Часи роботи: щодня з 20:00-22:30
Вартість квитка: дорослий-200 грн, дитячий-150 грн (від 3-14 років).

 

peredplata

Залишити відповідь