Вперше у Чернівцях “Світ Велетнів”: вхід воїнам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II групи безкоштовний

Світ Велетнів у центрі Чернівців: що відомо про новий тематичний парк розваг

Вже 19 липня в парку Шевченка у Чернівцях стартує унікальний проект Світ Велетнів, який ще не має аналогів у світі. Це справжній тематичний парк казкових персонажів, головними героями якого стануть добрі та злі велетні з легенди про Долину Туманів. Всі фігури парку сягатимуть до 5 метрів заввишки та «оживатимуть» за допомогою механізмів аніматроніки. А також будуть рухатися і розмовляти з гостями голосами відомих акторів, співаків та зірок шоу бізнесу. 

Проект вже з успіхом пройшов у Києві, Львові та Ужгороді, а ось у Чернівцях його покажуть вперше.

«В кожному українському місті цей проект мав успіх, бо він дарує щирі емоції та враження, що дуже важливо в нових реаліях життя. Це унікальний та цікавий досвід для відвідувачів – мати можливість не лише споглядати за композиціями, але й взаємодіяти з ними, відчути себе одним з героїв легенди, стати невід’ємною частиною цієї історії“, – каже організатор виставки, засновник компанії Universal Park Денис Погорєлко.

 Окрім анімованих фігур, для гостей парку передбачені інтерактивні розваги, шоу аніматорів, програма з акторами та спілкування з відвідувачами парку. Придбати квитки можна на офіційному сайті проекту «Світ велетнів», або на касі парку.

Подробиці – в Instagram та Facebook заходу. 

Важливо! Проект Світ Велетнів спрямований на допомогу українській армії, тому частина коштів з продажу квитків підуть на допомогу ЗСУ. Вхід представникам ЗСУ та людям з інвалідністю I-II групи безкоштовний. 

Адреса: парк імені Шевченка (вулиця Садова, 1А) 

Часи роботи: понеділок-п’ятниця з 12:00 до 21:00

субота-неділя з 11:00 до 21:00
Вартість квитка: дорослий-250 грн, дитячий-200 грн (від 3-14 років).

 

peredplata