Буковинські поліцейські передали на Миколаївщину гумвантаж для сиріт та позашляховик військовим

Позашляховик військовим і гуманітарний вантаж для сиротинця передали буковинські поліцейські на Миколаївщину
 
Також спецпризначенці поліції Чернівецької області отримали від благодійників тактичне спорядження. Поліцейські продовжують консолідацію всіх можливих сил і засобів для наближення перемоги України над російськими загарбниками. 
 
Від початку повномасштабного вторгнення рф на територію нашої держави правоохоронці швидко адаптувалися до нових реалій війни і тісно взаємодіють з волонтерськими та благодійними організаціями. Така співпраця не лише укріплює боєздатність буковинської поліції, а й дозволяє своєчасно надати необхідну допомогу туди, де її найбільше потребують.
Зокрема, автомобіль від закордонних доброчинців уже допомагає військовослужбовцям ефективніше давати відсіч ворогу на півдні України. Громадянин Румунії звернувся до наших поліцейських з ініціативою допомогти захисникам України й запропонував свій позашляховик на підтримку армії. Дізнавшись, що буковинські хлопці, які нині в лавах ЗСУ несуть службу на передовій, збирають кошти на автомобіль, правоохоронці передали їм цей важливий подарунок від іноземного благодійника.
А завдяки доброчинцям із громадської організації «Справа Кольпінга в Україні» обласне управління Нацполіції отримало ще одну партію дитячих товарів. Як розповів начальник Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області Володимир Шепенюк, цей гуманітарний вантаж передали на Миколаївщину. Вихованці тамтешнього дитячого будинку отримали іграшки, підгузки, харчування, дитячі візочки та інші речі для догляду за малечою.
«У цей важкий для України час активна підтримка наших партнерів є надзвичайно цінною, – наголосив підполковник поліції Володимир Шепенюк. – Завдяки їхній небайдужості наш народ може відчути, що ми не самі перед ворогом – з нами весь цивілізований світ».
Також представники організації надали спецпризначенцям буковинської поліції тактичне спорядження: рюкзаки й навушники.
 
Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata