Пане Йосипів, куди пішли гроші за штраф: до ЗСУ чи до поліції?!

Продовження. Поч. тут
 
 
Не закінчуються пригоди з оплатою штрафу за непристебнутий пасок безпеки, коли зупинила мене поліцейська Ковальчук за те, що ніби я порушив вимогу знаку “рух заборонено”.
 
Нагадую, вона зупинила мене за одне, а штрафувала за інше. Як у старі добрі часи робили мусори. Вона сказала, що 510 грн, які мені виписала, підуть на Збройні Сили України.
 
У зв’язку з тим, що мене досі не хочуть взяти у Збройні Сили України воювати проти рашистів, я чим можу, тим допомагаю ЗСУ. І з великим задоволенням пішов платити 510 грн для Збройних Сил України.
В “Ощадбанку” на Центральній площі міста Чернівці мені сказали, що той рахунок, який я заплатив, 510 грн, спрямовано у казначейство до поліції.
 
Тому прошу пана Йосипова, начальника, якщо цей рахунок ваш і дійсно туди надійшли моїх 510 грн, про котрі ваша поліцейська сказала, що ці гроші ідуть на Збройні Сили України, передайте їх на Збройні Сили України.
А якщо вам ще треба грошей, то заробляйте не на таких, як я. Маєте купу мажорів на дорогах.
Маю честь.
 
 
А тепер моє звернення до пана Йосипіва:
“Прошу вас надати довідку про те, куди були спрямовані 510 грн, які я заплатив сьогодні за виписаний штраф поліцейською Ковальчук”.
Вважайте це звернення журналістським запитом і відповідь прошу надіслати згідно із законом на адресу редакції ЧАСу:
вул. Руська, 20.

peredplata