Сатана проти людей: ще випробування – ближче до 22.12?

 
Цього дня був створений ссср, небіжчикові цього року буде 100. Наївно сподіватися, що путін, любитель диявольського символізму, подвійним 22 – 22.12.2022 – не скористається для чергової великої підлоти.

Тим більше, що дата прикметна не лише для радянської історії. 22 грудня – найважливіше свято сатаністів, зимове сонцестояння, в їхній “церкві” називається “йоль”. З ритуальними оргіями, груповими зляганнями, присвятами ідолові та іншим поганством. Наступний, 23 грудня – “день батька сатани”. 22.12.2022 – це також повторені шістки (22.12 і 2022, 2+2+2 двічі), до яких у сатаністів “сентимент”.

Якщо в когось ще залишалися сумніви з приводу узаконеної дияволіади в рф, то ось ще кілька збігів державних дат у рф і важливих у сатанізмі:

1 травня, день солідарності трудівників з демонстраціями і “майовкамі”, він же – Вальпургієва ніч.

9 травня – узаконене “побєдобєсіє” в рф. В році, що минає – останній день язичницького свята “радуніца”. На території сучасної рф предки її жителів приносили на могили їжу та алкоголь і веселилися на місцях поховань. Ритуал, який не відрізняється від теперішнього “на майскіє”, танців на кістках.

10 травня – теж збіг? – дата реєстрації в 2017 р. “сатанинської церкви рф”, організації, яка спокійно існує й сьогодні.

Масовані обстріли цивільної інфраструктури та вбивства мирних громадян України – теж простежується все та ж зловісна ритуальність.

На Великдень-2022, найбільш мирне свято не лише для християн, рф обстрілювала Одесу. Увесь світ облетіла трагедія загиблої від влучення ракетою родини: молодої мами, її недавно народженої донечки, її бабусі. Дивом врятувався лише чоловік, який саме вийшов до крамниці.

На свято Трійці – теж обстріл, житлових будинків у Чорткові Тернопільської області.

10 жовтня стався перший наймасованіший обстріл російськими ракетами наших електростанцій. А перед тим, 9 жовтня, в сатанізмі відзначали “день кривавого лунарія”, повний місяць. Для послідовників культу кожен день повної фази місяця в році – святковий, в них означає також “звільнення від усіх проблем”. Дуже перегукується з російським розумінням “освобождєнія” – українських земель від їхніх же господарів.

Навіть головна російська зброя, найсмертоносніша ракета, називається “сатана”.

Список дивних збігів, щоразу моторошніший, можна продовжувати, але мова про інше: вірність росії сатанинському принципові перекинути догори дригом цінності християн. Грубої й цинічної підміни понять і заявляти “на голубом глазу”, що саме так і належить. Чим більше блюзнірства, тим краще – для князя темряви, це його ідеал.

Так само не бракує свідчень, що путінське оточення давно практикує агресивне поганство, відверте поклоніння дияволові. Це не лише про масові збіговиська на красній площі з вересками “гойда!” і побажаннями смерті українцям та всьому Заходові. Й не тільки про ритуальність масових гекатомб з наших людей на окупованих загарбниками територіях. Врешті, про шаманів на зарплаті в кремлі, що підтримують життя в недожертому онкологією фюрерові – теж не лише.

Бо задобрювання нечистого на найвищому рівні в рф розпочалося ще задовго до повномасштабної війни, втіленням ідеї-фікс путіна – його фізичного безсмертя. В 2018 р. він підписав федеральну науково-технічну програму розвитку генетичних технологій на 2019 — 2027 рр., ця програма не розголошувалася. Куратор проєкту з бюджетом 127 млрд рублів – лікарка-ендокринолог марія воронцова, за сумісництвом – старша донька фюрера. Програму втілює Курчатовскій інститут ядерної фізики, її мета – необмежене продовження життя людини. В рф про це обережно озивалися недобитки опозиційних змі, їх відтак або брали на кпини, або закривали. Врешті, про програму повідомила агенція Bloomberg, з москви неохоче підтвердили. Далі тема непомітно зникла з публічного дискурсу.

Тим часом, воронцова постійно викликає на закриті зустрічі провідних російських та закордонних генетиків. Про що саме спілкуються, звичайно, ніхто не скаже, але часом просочувалися теми обговорень: як-от одна з них, про технічний та етичний бік зміни генетики людини. Якої саме “людини”, зрозуміло.

Майже не сумніваюся, що під дорогими черевиками в пуйла – облізлі ратиці з копитами, а не людські ноги. Патолоанатоми, колись копирсаючись в його рештках, напевне виявлять химерну біологічну субстанцію, яка з ДНК homo sapiens нічого спільного не має. Це і є сатана в чистому вигляді, що прийняв людську подобу. Ближче до кінця року він напевне знову вдасться до свого улюбленого засобу – залякування.

Але темрява завжди поступається світлові, це аксіома. І росія напевне повторить долю небіжчика, чий 100річний ювілей 22 грудня є вагомою датою лише для фанатів мертвоти.

 

Людмила Пустельник, Global Village Home

https://www.globalvillagehome.net/post/сатана-проти-людей-ще-випробування-ближче-до-22-12?fbclid=IwAR3uEVF83oecXQZ82UJG6zcrCx1EhdB91N3JsUZFtKiyudMNu2jdYyAlatg

Від редакції: народження СРСР – 30 грудня 1922 р

peredplata