Чи зможуть депутати на Буковині відправити у відставку голову Чернівецької облради?!

Днями депутати відправили у відставку голову Львівської обласної ради від партії ”Європейська солідарність”. Однією з причин називали те, що голова не збирала сесії по три місяці. Іншою причиною було те, що обласна рада майже не працювала, але апарат ради отримував стабільно високу зарплату під час війни.

Після звіту голови депутати легко відправили її у відставку. Бездіяльність голови і зарплати чиновників – це одна із причин відставки. Інша причина прихована і про яку не всі знають.

Володар Часу з’ясовує всі складові тієї причини.

Чи може відбутися у Чернівецькій області подібний сценарій?
Може…
Нинішній голова Бойко також по три місяці не збирає сесії. Рада стала повністю недієздатною. А знову ж таки зарплати у чиновників захмарні. Тим паче, що сам голова вже неодноразово був помічений у політичній підтанцівці перед партією регіонів та її сателіта опзж. Він несамостійний у прийнятті рішень. За нього це робить басарабський Козак і регіональний Папієв.

Бойко став головою від Козака і від Аграрної партії тільки завдяки підкилимним, хитрим і підлим домовленостям, які проводилися нечесно між АПУ, опзж, Європейської солідарності та Єдиної альтернативи.

Під час виборів з’ясувалося, що 4 депутати від СН продали свою партію та президента. І вони проголосували за Бойка проти свого висуванця Жаровського. Останній досі не оговтався від нанесеного удару в спину власними ренеґатами. Він не зумів стати ні політиком обласного рівня, ні партійним організатором.

Більше того, не покарані відступники навіть у цих умовах надалі наносять йому удари у спину. Вони вже оголосили про його зняття з голови фракції, призначили керувати свою і ”бойківську”, читай папієво-козаківську людину.

Замість того, аби СН і Жаровський покарали партійних ренеґатів, ті карають свого лідера, свою партію і особисто президента Зеленського.
Тож президентська партія у Чернівецькій області стала упослідженою та маргінальною. З нею не рахуються, на неї не зважають, нею нехтують…

Жаровський виявився слабким лідером і Слуга народу також слабка. І він не може стати головою обласної ради. Тож Бойко з Козаком і з Папієвим керують…

peredplata