Ми будемо битись на смерть!

Я думаю я вже не зрозумію.
Я не зрозумію, чому українці розмовляють російською, чому вибирають дивитись фільм російською, чому вибирають російську музику, чому вибирають російських підрядників( бо дешевше) , чому взагалі можуть хоч якось поєднати себе з цим недонародом і в комплексі недомовою.
Наші прадіди, прабабці вмирали за мову за нашу віру. Нас катували за українську, вони палили та нищили все наше. Вони і зараз вбивають всіх в кого є прапор вдома.
Я волію щоб всіх хто дальше продовжує користуватись і поширювати будь що російське теж засуджували. Бо мова має значення.
Я маю таку позицію і так через це я змушена прощатись з людьми.Бо якщо стільки смертей не можуть дати розуміння людям, що ми не можемо навіть на секунду дозволяти будь-чому російському бути в нашому житті в нашій країні , то вже нічого не допоможе. Це болить до крику.
Я чекала, коли люди це зроблять. Але дозволь коту до хати зайти він вилізе на стіл.
Якщо ви говорите російською чи поширюєте російське ви не маєте права називатись українцями . Ви не українці ! Українці це ті люди, які вміють розмовляти своєю мовою і їм не влом.
Я не хочу щоб ті хто не поважають Україну та її мову ходили на вулицях світу і казали що вони українці. Ви нас позорите! Мені соромно! Мені соромно щоразу пояснювати чому українці говорять російською.
А ще я не хочу щоб ви зневажали Україну будучи десь, а після перемоги приїжджали і казали як тут добре. Не приїжджайте , ніколи. Ви не гідні своєї держави та країни !
Бо патріоти це не аватарка з прапором, патріот це людина яка любить та вболіває всім серцем за свою країну та не зневажає її , а підтримує і бореться за неї💙💛
Любіть свою країну! Всім серцем любіть!
А як вам байдуже то не вертайтесь і їдьте звідси.
Цю війну ми переможемо але лише з небайдужими!
Бо ця країна завжди перемагала , хоча її нищили, її традиції вбивали, нас пробували стерти і пробують зараз, але ми доказали всьому світу нас не зламати!
Ми незалежна держава!
Ми українці !
Ми будемо битись на смерть!
Слава Україні !
 
 

peredplata