Руки геть від Кличка

Данілов повідомив, що засідання РНБО з “питання Кличка” відбудеться 23 червня, і передрік “кадрові перестановки” у Києві. “Іди собак фарбуй, Мячік, … у чорному. Щоб ви розуміли, ці c..ки забороняли Кличкові робити ТРО. Ненавиджу”, – відкоментував у Телеграмі це повідомлення блоґер “ЗЕ зрада”.
Нагадаю, погоняло “Мячік” мав у молодості бандит Олексій Данілов (по батькові Мячеславович), член найпотужнішого й найжорстокішого луганського кримінального угруповання. Спеціялізувався “Мячік” на рекеті. Достойний в нас секретар РНБО, нічого не скажеш! Це до питання “а судді хто”.
Сподіваюсь, “бекґравнд” Данілова відомий і в Европарламенті, який цими днями різко зреаґував на спроби Офісу президента зняти Кличка, заявивши про неприпустимість зазіхання на незалежність місцевого самоврядування.
⚡️
Ситуацію узагальнює Матвей Перция:
ЗЕЛЕНСЬКИЙ НАВЧИТЬСЯ! ДАЙТЕ ЙОМУ ЩЕ ОДНУ УКРАЇНУ!
Треба визнати, що владі багато чого вдалося.
Згадайте перші дні і навіть тижні після початку широкомасштабного вторгнення РФ: загальна біда, загальне об’єднання, загальна взаємовиручка, ніякого розділення на владу і опозицію, своїх і «не зовсім своїх». Черги до військкоматів. Радість від перших перемог, коли ще не було «Єдиного марафону» і всі телеканали що хотіли, те й показували, а хотіли одного – показати хай невеликі, але наші перші перемоги над страшним і жорстоким ворогом. І у всіх дуже чітке розуміння хто наш друг, а хто ворог.
І розгубленість влади: тікати – не тікати? Як поводитися, що робити, що говорити?
Ще не було досвідчених копірайтерів, тому виступи президента більше нагадували «Рассмеши коміка».
І вже ніхто не згадував, що тільки недавно нас запевняли про шашлики у травні і арештували всі активи Порошенка за звинуваченням у державній зраді та «ізменє Родінє».
Зненацька велика (на жаль, не більша) частина мудрого народу усвідомила, що є покидьки у владі, які готували країну до капітуляції, здавали Чонгар, Бучу, Маріуполь та його захисників і готували таку ж долю Києву й усій Україні.
Але поступово зелена влада прийшла до тями, зрозуміла, що під час війни ніхто її скидати за злочини перед народом не буде – і почала поволі готувати країну до диктатури «аристократії смітника».
І почалось: щотижневі, якщо не щоденні, зашквари, скандали, звинувачення невгодних і нагородження й возвеличування непричетних.
Апофеоз зеленого маразму – нагородження Кошового та Пікалова.
Це був пробний шар: якщо мудрий нарід проковтне, можна робити з ним що завгодно.
Проковтнули. Несміливі заперечення незадоволених були погашені хором “подоляків на довєріі”.
І сьогодні ми дійшли до того, що й задумували подоляки з єрмаками: порохоботів потрібно знищити, Залужного треба замінити на Сирського, Кличка поміняти на кого завгодно, хоч на колю-катлєту Тищенка!
Безугла й Михайлова навчать нас патріотизму і Родіну любіть! Злодії на довір’ї людей Притули-Рєзнікові-Дубинські, об’єднані Єрмаки з Подоляками навчать Батьківщину поважати та ненавидіти один одного.
У них майже все вийшло, і їм уже байдуже, чия буде перемога і чи взагалі вона буде.
Головне – утримати владу, як вчив Лєнін, знищити опозицію, як вчив Сталін, і красти та брехати, як краде і бреше путін.
Україна для них не головне!

peredplata