У Кіцмані тривають пристрасті бунтарів

Хоча і міський голова Кіцманя Сергій Булега спробував вгамувати пристрасті бунтарів гнізда Пальчевського і залишив виконуючою обов’язки директорки школи пані Марусяк, самі пристрасті не вгамувалися.

І це було зрозуміло ще на початку бунтів, які почалися у Кіцмані, і які підживлювала група депутатів від партії Пальчевського.
Не забуваємо, що сам Пальчевський – офіцер розвідки Росії. І його команда це проросійська структура. Хто зна, які завдання їм ставлять спецслужби країни-агресорки.
За можливих обставин вони можуть шкодити громаді та державі. Це треба було знати і мерові. І коли він не продовжував договір з директоркою школи, він повинен був передбачити можливість бунту, спровокованого групою Пальчевського. Тим паче, що головою батьківського комітету школи був пальчевець Скорейко. І звичайно він міг організувати батьків, вчителів і дітей на спротив голові міста. І почав тиснути на голову. Тим паче, Сергій Булега дав слабинку у цей час. Вони скористалися нею, тому під час військового стану, під час війни не можна було допускати якихось ну навіть проявів бунту не те що масових заходів, не те що погроз владі, не те що агресія, яка виходила з тих, хто був проти голови повинен був працювати закон і правоохоронці, але вони не спрацювали.

Тому тепер ситуація не врегульована і Кіцмань бурлить. Вихід може бути той, який не сподівається ні голова, ні пальчевці.

Кіцманські люди повиганяють всіх.
А як буде покаже ЧАС…

peredplata