“Тамбовскій вовк” кому брат?

Зустрічайте, Торонто, Монреалю, Ванкувере – сам Валєра, віднедавна – граждані…, перепрошую, громадянин України (з липня минулого року), їде до Канади з концертами в листопаді.

Ганебно символічно, що тієї самої країни, яка всього тиждень тому вижила за свої межі 98річного ветерана дивізії СС «Галичина» Ярослава Гуньку. Теж був “концерт”, на весь світ, огидний.

Квитки на “тамбовсково волк”» – по 65 доларів, канадських. Організатори виступів – контора WE Productions / We represent, реклама “юморіста” вже розповсюджена по діаспорних ресурсах Північної Америки.

Нижчепоясні жарти Жідкова, в т.ч. на тему українських заробітчан за кордоном, переказувати не буду. Кому треба, знайдуть в мережі, enjoy.

 
 
 
 
 

Зітхати з приводу “скільки можна кварталити за кордоном під час війни?!” теж зайве, бо процес, виглядає, відлагоджений, ще й на роки. Жідков – далебі не перший і точно не останній гастролер реготального жанру, завдяки якому іноземна публіка складає собі враження (яке?) про сучасний стан справ в Україні. Кожному на Батьківщині нині своє: комусь – повістки, і на фронт, іншим, обраним – хоть паржом. Надто, якщо цей хтось – друг нашого чинного, і для його виїзду з країни жодних перешкод бути не може.

І вже точно прикордонні служби чи інші “компетентні органи” не перейматимуться, що Валєрій, взагалі-то – призовного віку. Отже?… Та ні, його мобілізація не стосується.

 
 
 
 
 

Тільки за українську діаспору в Канаді, коли по щирості, прикро. Не той тепер Миргород, делікатно кажучи… Зате виступи Жідкова мають шанс стати зразком зворушливого коли не єднання, то близького, пліч-о-пліч у залі, сусідства канадських росіян та українців. Вони квитки куплять, будьте певні.

Global Village Home

Фото: https://eventcartel.com/, https://bykvu.com/

peredplata