Cтипендія для тата

ЯК ЖЕ ГИДКО, ЩО НАШІ ПРЕЗИДЕНТИ, ТО ДАЮТЬ ГЕРОЯ УКРАЇНИ СВОЇМ БАТЬКАМ, ТО ДАЮТЬ ЇМ СТИПЕНДІЇ. СТИПЕНДІЮ БАТЬКОВІ, ЯКИЙ СКАЗАВ, НАЩО ЙОМУ УКРАЇНСЬКА МОВА.
ЦІКАВО, ЦЕЙ СТИПЕНДІАТ І ДАЛІ РУСИФІКУЄ СТУДЕНТІВ І НІХТО ЙОМУ ЗАУВАЖЕННЯ, ЯК ТАТОВІ ПРЕЗИДЕНТА, НЕ РОБИТЬ?
СКЛАДАЄТЬСЯ ВРАЖЕННЯ, ЩО ЦЮ СТИПЕНДІЮ ПРИДУМАЛИ САМЕ ДЛЯ ТАТА ЗЕЛЕНСЬКОГО, А ІНШИХ ТУДИ ДОПИСАЛИ ПРО ЛЮДСЬКЕ ОКО. ЦІКАВО, ЗА ЯКИМ КРИТЕРІЄМ ПАПАШКА ПРЕЗИДЕНТА ПОТРАПИВ ДО СПИСКУ? ЧИМ ТАКИМ ВИДАТНИМ ВИЯВИВСЯ ЙОГО ПЕДАГОГІЧНИЙ ДОРОБОК?
Ніби в Україні вже всю потрібну зброю закупили, всі потрібні дрони виробили, всім пораненим зробили протези, всі заводи по виробництву зброї побудували.
Український бюджет і так несе на собі вантаж виплачування величезних пенсій кгбістам, які нищили українців, суддям, які теж нас нищили, різного штибу поліцейським чинам, які теж переслідували і нищили українців. А тепер бюджет України, який давно спорожнів і ледве дихає за допомогою закордонних надходжень від наших друзів, ще має оплачувати дуже маловідомі у криворіжських наукових колах досягнення президентського татка. До витрат на реставрацію президентського літака, у якому також реставрували системи розваг, щоб президент замість того, щоб обдумувати хід майбутнього візиту, міг погратись з Єрмаком чи Татаровим у пінг понг під час перельоту, додається ще маленька стипендія видатному таткові видатного президента.
ЯКИЙ ЖЕ СОРОМ! Як наше начальство безсоромно запускає руку у народну кишеню і повними пригорщами щедро наповнює свої глибокі кишені.
ТАКІ РЕЧІ Є ЧИСТОЇ ВОДИ КОРУПЦІЄЮ.
Припускається, що освічені, мудрі люди при владі мали б мати почуття відповідальності, мали б тонко відчувати, що таке порядність, честь, гідність, що таке етика. Припускається, що влада своєю поведінкою мала б показувати народові, як треба вчиняти морально, людяно, погоджувати свої дії з писаними і неписаними законами суспільства.
Всі ці тонкі матерії наша влада не хоче враховувати, тому що її мета не є побудова такої України, де всім буде добре. Ні, влади в Україні завжди будували і продовжують будувати таку Україну, де добре живеться тільки владі.
Наша влада срати хотіла на тонкі матерії. Вона не для тонких матерій взяла кермо держави до рук. Тонкі матерії для тих, хто добровільно взяв у руки зброю, для тих, хто волонтерить, донатить, плете сітки, купує дрони, всюдиходи, пече для вояків пироги, плете вовняні шкарпетки, влаштовує різні аукціони…влада ж краде гроші де може і скільки може. Поки що краде.

peredplata