У Чернівцях біля мерії проходить акція за демобілізацію

У Чернівцях як і по всій Україні сьогодні проходить акція за демобілізацію.
В основному дружини, матері і члени сімей мобілізованих воїнів виходять на цю акцію, вона з одного боку справедлива, а з іншого боку дуже небезпечна.
Так, воїни 18 місяців не мають ротації, вони змучені, вони платять велику плату за те, що Україна є.
Але якщо їх тепер забрати з фронту всіх, так як вимагають, ми можемо втратити державу з одного боку.

З іншого боку, мені здається не допрацьовують колишні комісаріати, територіальні центри комплектації. Вони стараються призивати сільських хлопців тих, хто не може відкупитися чи виїхати за кордон.
Люди це бачать. Така несправедливість обурює людей.
Також у нас з’явилося дуже багато броньованих і особливо на броні молоді хлопці і дівчата, які працюють в органах влади. Люди бачать і цю несправедливість.

Тому варто у Чернівцях всім працівникам міської ради призовного віку, всім працівникам обласної ради, обласної військової адміністрації, районних військових адміністрацій прийти у військкомат і піти добровольцями, зняти з себе бронь.
Якщо це не буде зроблено, нас чекають не найкращі часи.

Це я говорю, як батько доньки, котра з 14-го року і на фронтах, і на волонтерстві. Ми могли би сказати що ми змучені, що ми можемо мати бронь, але не будемо про це говорити. У мене племінник також 18 місяців на фронті, командир саперного взводу на найважчих точках. він змучений, але нескорений.

Ще що робити?

-зупинити скажені весілля,

-відмінити бронь,

-працівникам ТЦК піти у Буковель, у Мигово, у казино і ресторани, щоб ми побачили і відчули, що війна для всіх і Україна для всіх одна і ми змушені її зберегти.

Як не ми, то ніхто нам не захистить нашу землю, наші роди, нашу Україну!

Від редакції: Володар “ЧАСУ” і редакція газети “ЧАС” вирішила визначити приз кожному розброньованому чиновнику і депутату, який від сьогоднішнього дня добровільно відмовиться від броні, з’явиться у військкомат і попроситься у Збройні сили України, і піде захищати нашу державу.

Призом буде довічна передплата газети “ЧАС”.

peredplata