На “дні” прокуратури. Як столичні прокурори відзначали професійне свято | УП. Розслідування

Костін доручив розслідувати “подарункове” свято прокурорів за матеріалом УП

Генеральний прокурор Андрій Костін доручив провести службове розслідування та вжити заходів після опублікованого відеосюжету журналіста “Української правди” Михайла Ткача “На “дні” прокуратури. Як столичні прокурори відзначали професійне свято”.

Джерело: пресслужба ОГП

Дослівно: “У зв’язку з опублікованим у медіа відео, Генеральний прокурор доручив Генеральній інспекції Офісу генерального прокурора невідкладно провести службове розслідування, за результатами якого будуть вжиті відповідні заходи”.

 

 

Деталі: Перед цим журналісти  “Української правди” зафільмували нескінченну хвилю подарунків та пакетів у День працівників прокуратури біля Офісу генерального прокурора та столичної прокуратури.

Нардеп від забороненої ОПЗЖ Григорій Мамка, зокрема, пояснив УП, що брав участь в урочистих заходах від профільного комітету ВРУ.

На уточнююче питання стосовного того, що він, як депутат, вітав від комітету прокурорів, Мамка відповів: “Що таке вітали? Я приймав від комітету (участь), як заступник голови комітет у заходах щодо привітання до Дня прокуратури”.

У матеріалі також йдеться про те, що під час заходів до Дня працівників прокуратури генеральний прокурор Андрій Костін закликав усіх працівників органів прокуратури бути не просто вдячними нашим захисникам, а підтримувати та допомагати усім необхідним.

“Кожен новий день у тилу – це життя наших воїнів на передовій. Пам’ятаймо наших полеглих захисників, серед яких семеро наших колег. Пам’ятаймо про нашу величезну відповідальність перед українським народом”, – наголосив Костін.

peredplata