Провокація з метою дискредитації репутації головкома Валерія Залужного

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Отака от провокація з метою дискредитації репутації головкома Валерія Залужного.
І вона, слід сказати, вдалась… Фото не справжнє!
Зазирнув на сторінку Тетянки Ефремової, “новопризначеної” радниці і консультантки генерала Валерія Залужного.
Нічого не збираюся коментувати. Вірю, що Валерій Залужний вибрав кращу з найкращих і конкурс на цю посаду був абсолютно об`єктивним і справедливим. Хоча критеріїв відбору на цю посаду не знаю. Єдине що можу припустити і сказати, що пані Єфремова може послужити громовідводом для Залужного. Зокрема громовідводом від нападків Мар`яни Безуглої. Самки вже зійшлися у “смертельному” вербальному клінчі на сторінках Facebook.
Тетянка Ефремова приїхала до Києва з Полтави після повномасштабного вторгнення російських агресорів в Україну. Працювала Головним спеціалістом відділу правового забезпечення у Полтавській районній радi. Була обрана в райраду від ВО Свобода. У міськраду тоді потрапити не вдалось. Працювала у Полтаві також дитячим аніматором. До того як стати правником у Полтавській райраді Єфремова Тетяна Юріївна займалася роздрібною торгівлею продуктами харчування, торгівлею фармацевтичними товарами, косметичними товарами та туалетними приналежностями. У Києві пробувала себе у ролі моделі у фотоагенстві ACMODASI. Відтак потрапила на посаду радника консультанта Головкома ЗСУ генерала Валерія Залужного. Карколомний кар`єрний стрибок! Більше нічого особливого Google не розповідає.
Є лише промовисті фото і деякі тексти. Риторика пані Тетянки Ефремової більш ніж смілива. Судіть самі (Тетянка повністю викладає на своїй сторінці текст Володимира Мартиненка:
“Оті всі мамини бубочки, які затіхарились в “економічних”, “культурних”, “яжевалантьорних”, “назвупридумайтесамі” фронтах – готуйтеся. Не втрачайте час даремно. Вчіться. Тренуйтеся. Качайте ноги, спину та сраку”….
… “На нулі всі трохи заїбалися. Ну ок, не трохи. Так не трохи, шо вже згорівші плати не паяються”.
… “Хтось з першого дня в єбєнях, а його подають в розшук, як уклоніста.”…
… ” Від’їбіться вже від інвалідів. Проведіть додаткову перевірку якщо треба, але не кошмарьте їх оцім своїм “1-2 групи не підлягають призову вапще”.
***
Особисті відчуття від усього цього: фрустрація, психологічний дискомфорт і дисонанс.
Мабуть, я вже старий, щоб розуміти тренди сучасного життя в Україн

peredplata