Новий 2024 рік повинен початися з мобілізації

Новий 2024 рік повинен початися з мобілізації. Майже два роки перші добровольці уже на фронті. Вони ранені, контужені, змучені і злі… Кажуть, що неправильно робили мобілізацію, щось недобре творили ТЦК.
А що робила в цей час влада?
Одні робили сквери, інші робили бронь кожних шість місяців.
Вони самі себе бронювали від війни, від захисту України.
Скажіть, будь ласка, як можна обирати наступного разу депутата, який просидів всю війну на броні, як можна допускати до влади чиновника, який заховався за бронь. Але перед цим він дав клятву на вірність Україні і не захистив її. Ще й досі ховається за бронь А дехто ховається за жіночу спідницю. А дехто ховається за дітей.
Та якщо в тебе троє дітей, то ти втричі швидше повинен іти на фронт, щоб захищати їх. За тебе там ніхто не захистить твоїх дітей.
Це перше.
Друге, кожен чиновник має високі зарплати від держави. Він повинен захищати свої зарплати, пільги і добро, яке йому дала Україна. Це повинно його мотивувати. А у нас навпаки, пенсіонери які мають по 3000 грн пенсію, селяни, гуцули з карпатських гір які роками уже не бачили зарплат проливають свою кров за ваше безбідне життя трутнів.
Третє і найосновніше. Хто повинен подати приклад захисту України, як не ті чиновники яких Україна поставила керувати нами. Хто, як не вони повинні першими йти на захист держави і показати приклад жертовності. Вони ж клялися на вірність Україні. Україна їм повірила, а вони забронювалися від захисту її.
Ви мусите першими піти на фронт.
Іншого не буде, іншого не чекайте. У Чернівецькій області ні голови, ні їхні заступники ні депутати від СН на фронт досі не зголосилися.
Це дуже погано.
За це люди їх шанувати не будуть.
А як буде ЧАС покаже…

peredplata